Hjælp en ambulance og få en bøde?

Go down

Hjælp en ambulance og få en bøde?

Post by Admin on Mon Feb 05, 2018 9:50 am

Hjælp en ambulance og få en bøde?

https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/13794158

”Bilister er generelt for dårlige til at holde til siden for udrykningskøretøjer, men det gælder ikke 81-årige Erik Christensen fra Randers. Det har nu kostet ham 500 kroner i bøde.

Retten i Randers har idømt Erik Christensen en fartbøde på 500 kroner, fordi han en morgen i 2017 kørte 56 kilometer i timen i en 50 kilometers zone. Han speedede op henover et kryds for derefter at holde ind til siden med det samme – lige bag fotovognen, fortæller han til Randers Amtsavis.”

Hjælp en ambulance frem og få en bøde på 500 kroner!

Mon ikke bilister vil tænke sig om en anden gang, inden de forsøger at hjælpe en ambulance frem, hvis de risikerer at få en stor bøde for det, og måske også et klip i kørekortet?

Jeg mener, at her burde Retten have vurderet, at det er vigtigere at få ambulancen hurtigt frem, og dermed have set bort fra de 6 kilometers overskridelse af fartgrænsen.

Jeg holdt engang stille ved et lyskryds for rødt lys, og så´ og hørte en ambulance komme bagfra, som skulle gennem krydset.

Jeg tænkte på, om jeg skulle køre over for rød stoplinje og lidt ind i krydset, for at give ambulancen plads til at komme forbi.

Jeg var lige ved at gøre det, da jeg så´ i bakspejlet, at ambulancen kørte over i den modkørendes banehalvdel i lysreguleringen.

Jeg tør så ikke sige, om jeg havde fået en bøde for at køre frem for rødt lys, for at give ambulancen plads, hvis politiet havde set det?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum