Sverige er havnet i politisk kaos - om få måneder kan det være Danmarks tur!

Go down

Sverige er havnet i politisk kaos - om få måneder kan det være Danmarks tur!

Post by Admin on Thu Oct 18, 2018 10:01 am

Sverige er havnet i politisk kaos - om få måneder kan det være Danmarks tur!

http://nyheder.tv2.dk/politik/2018-10-15-sverige-er-havnet-i-politisk-kaos-om-faa-maaneder-kan-det-vaere-danmarks-tur

"ANALYSE: Sverige har stadig ikke fået en ny regering - ingen vil opgive deres ultimative krav. Får vi det samme at se efter valget herhjemme?

Akkurat som i Sverige ser det altså ud til, at den parlamentariske situation i Danmark efter et valg kan koges ned til denne sætning: Nogen eller nogle skal give sig, hvis der skal dannes en regering."

Den politiske situation i Sverige er kaotisk, og dette kan den meget vel også blive i Danmark ved det kommende folketingsvalg!

Hvis ikke der er nogen partier som vil give sig på deres ultimative krav, kan det gå hen og blive til nyvalg både i Sverige og senere i Danmark!

Også for Danmarks vedkommende er der trukket nogle fronter op, som ikke kan føre til en dannelse af en regering med et flertal bag sig!

Løkke får uden tvivl brug for Nye Borgerliges mandater og Dansk Folkepartis mandater, hvis han vil danne en blå regering efter valget!

De ultimative krav fra DF og D, kører på at løse indvandrings problemet fra grunden, og kan Løkke ikke indfri disse krav, kan han ikke blive fortsat statsminister?

Din mening?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum