Klimaændringer er naturlige!?

Go down

Klimaændringer er naturlige!?

Post by Admin on Mon Oct 22, 2018 9:48 am

Klimaændringer er naturlige!?

https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE9617796/de-nuvaerende-klimaaendringer-er-helt-overvejende-naturlige/?fbclid=IwAR2qV8adzK9-U-vIPTPyY5yOwwVDbCV36TfShjDe3cpinM7s0u_f73hYXx8

"De nuværende klimaændringer er helt overvejende naturlige.

De seneste tre årtiers klimaforskning har udviklet sig som en global forskningsboble med 4000-5000 forskere og endnu flere i politik-, fly-, hotel- og kongresbranchen.

I Danmark, Norge og Sverige mener op mod 80 pct. af de nuværende og tidligere professorer med personlig forskningserfaring i klimasvingningers årsager, at de nuværende klimaændringer helt overvejende er naturlige.

Ikke kun 3 pct., som IPCC påstår. Eller som det uimodsagt blev påstået af en ’samfundsvidenskabelig klimaforsker’ i P1 Eftermiddag den 24/4, at 99,999 pct. af klimaforskerne mener, at vor tids klimaforandringer er menneskeskabte. Mere usandt kan det næppe være.

Men når så mange marcherer i takt, undlader selv de mest seriøse journalister bange at stille kritiske spørgsmål."

Når en løgn bliver sagt længe nok, så tror folk til sidst på at det er sandheden!

Det er nøjagtig det samme som med videnskabens kugle jord teori!

Det drejer sig om at sige og vise billeder af løgnen så mange gange, at det danner et mønster og billede i folks bevisthed, så de til sidst tror på det - selv om det hele kun er teoretiske modeller!

For klimaændringernes vedkommende, er det fuldstændig utopisk at forsøge at bilde folk ind, at det er menneskets skyld, når der i hele Jordens historie har været større og mindre naturlige klimaændringer!

Men det er ved at lykkes, at danne et billede i folks bevidsthed, om at det skyldes mennesket, og endnu værre er at vi selv kan bestemme hvad klimaet skal være, ved at nedsætte lidt Co2!

Sandheden er, at det globale klima styres af Solen og Jordens forsvar, som den danske forsker Henrik Svensmark forlængst har bevist og fået bekræftet i CERN!

Fup eller fakta?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum