Løkke taber på klimapolitikken!?

Go down

Løkke taber på klimapolitikken!?

Post by Admin on Tue Oct 23, 2018 9:54 am

Løkke taber på klimapolitikken!?

https://denkorteavis.dk/2018/loekke-begaar-en-kapitalbroeler-hvis-han-lader-klimapolitikken-overskygge-udlaendingepolitikken-i-venstres-valgkamp/

"Siden Folketingets åbning har statsminister Lars Løkke Rasmussen varmet op til det kommende folketingsvalg ved at sætte meget ambitiøse mål for miljø- og klimapolitikken.

Men foreløbig har disse anstrengelser ikke givet resultater hos vælgerne. Tværtimod. Det bekræftes af en aktuel meningsmåling.

Målingen giver Løkke en ordentlig kæberyster. Venstre ligger kun til 17,3 procent af stemmerne (Voxmeter/Ritzau)."

Hvis Løkke holder fast i satse på sin klimapolitik frem til valget, i stedet for at fokuserer på det alt overskyggende problem nemlig udlændinge politikken - vil han tabe stort!

Dette vil kun betyde, at D og DF vil få endnu flere stemmer, end der står i meningsmålingerne for nuværende!

Men måske er Løkke ved at indse, at hans tid som statsminister er ved at rinde ud, og at han vil bevare et bedre eftermæle i EU?

Dette skal så føre til en stilling i EU systemet eller et andet sted, hvor de går ind for masseindvandring til de Europæiske lande?

Måske er Løkke endda allerede på vej væk som statsminister før et folketingsvalg, og vil overlade roret til Kristian Jensen (V)?

Dette gjorde Anders Fogh Rasmussen jo også som statsminister, da han gik efter posten som NATO-generalsekretær i 2009, og bare overlod statsministerposten til Løkke!

Hvor om alt er, så er og bliver udlændinge problemet det højeste punkt på vælgernes dagsorden, for denne indvandring af særlig Afrikanske og Mellemøstlige muslimer, vil forandre Danmark for evigt!

Derfor er det så vigtigt at du stemmer rigtigt næste gang, så vi kan få løst det her vanvittige problem!?

Din mening?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum