En farlig udmelding fra Pernille Vermund?

Go down

En farlig udmelding fra Pernille Vermund?

Post by Admin on Wed Nov 07, 2018 9:22 am

En farlig udmelding fra Pernille Vermund?

https://www.altinget.dk/artikel/pernille-vermund-jeg-regner-da-kun-med-at-sidde-i-en-periode

"Pernille Vermund: "Jeg regner da kun med at sidde i én periode"

"INTERVIEW: Hvis Nye Borgerlige kommer i Folketinget, vil de arbejde "som et normalt parti", "pragmatisk", siger formanden. Men hun forestiller sig ikke umiddelbart at sidde i mere end fire år. Det siger Pernille Vermund i et stort interview med Altingets magasin, hvori hun også beskylder Venstre for populisme."

Mit bud er, at det er en ekstrem farlig udmelding at komme med af Pernille, når man ikke engang allerede ér i folketinget, hvis Altinget da har citeret Pernille korrekt!

Det sender også et meget uheldigt signal til vælgerne, om hvor seriøst partiet er, hvilket kan resultere i at vælgerne foretrækker at bliver i Dansk Folkeparti!

Jeg mener, at man er nød til at gå 100% ind for det nye parti, og særlig for formanden og stifteren af partiet, er der et særligt ansvar for ikke at løbe væk i utide!

Som udgangspunkt regner Pernille kun med at sidde i én valgperiode på 4 år, og ikke mere!

I udsendelse Mogensen og Kristiansen i går aftes på TV2, mente de herrer at Nye Borgerlige ér Pernille Vermund, uden Pernille vil det falde fra hinanden igen ret hurtigt!

Det svarer lidt til at hvis Uffe Elbæk fra Alternativet også gik, hvor medlemmerne i forvejen siver ud - ja så er der intet parti tilbage!

Har Pernille Vermund tænkt over disse konsekvenser med sin udmelding?

Din mening?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum