Jorden er flad på èn skive!

Go down

Jorden er flad på èn skive!

Post by Admin on Wed Nov 07, 2018 10:13 am

Jorden er flad på én skive!

https://www.youtube.com/watch?v=jbf5VGwR3Nc

"R.I.B. - I Look At Sea Horizon (Original Mix)"

Havet går ikke opad til horisonten, for derefter at krumme nedad igen - det er helt fladt!

Skyerne går ikke nedad til horisonten, for derefter at krumme under den - skyerne er lige så højt oppe over horisonten ved horisonten, som hvor du står - de går lige ud!

Hvis Jorden er en kugle, vil det krumme i alle retninger - ikke kun lodret hvor du står og kigger mod horisonten, men også krumme på det vandrette plan - men horisonten på det vandrette plan er ikke krum, det er fuldstændig vandret - derfor kan Jorden ikke være en kugle!

Have og søer er målt fladt med laserlys ud mod horisonter over mange forskellige antal kilometer, og dermed er videnskabens krumnings teori af Jorden ikke rigtigt!

Landjorden er konveks og stiger op over et fladt hav eller sø områder!

Solen går ikke under en krumning, men drejer blot bort over et fladt plan i det område hvor du befinder dig!

De menneskelige øjne er skabt fra naturens side med perspektiv, hvilket betyder at der skabes en optisk illusion i øjnene når vi ser ud mod en horisont - Dette gælder i alle forhold - på havet - over landområder - indendørs i en lang korridor - et hav- eller landskabs billede på et lærred som en maler har malet osv.!

Dette optiske bedrag har snydt menneskene i hundredevis af år og gør det stadigvæk, til at tro på krumninger som i virkeligheden er ikke eksisterende!

Ergo er konklusionen, at Jorden er flad på én skive, hvor alt vand er fladt i alle retninger - det kan ikke ligge på en kugle!

Fup eller fakta?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum