Morten Østergaards ultimatum!?

Go down

Morten Østergaards ultimatum!?

Post by Admin on Wed Aug 22, 2018 9:02 am

Morten Østergaards ultimatum!?

https://denkorteavis.dk/2018/nu-mette-frederiksen-og-kristian-thulesen-dahl-vil-feje-morten-oestergaard-til-side-og-samarbejde-med-hinanden/

"Østergaard kræver nu en skriftlig politisk aftale med Mette Frederiksen, hvor De Radikale får passende indrømmelser, hvis han skal støtte hende som statsminister.

Ført og fremmest vil den radikale leder bruge en sådan aftale til at holde Dansk Folkeparti uden for indflydelse."

Den radikale pjankeleder Morten Østergaard, tror stadig at det er ham der skal bestemme det hele i en ny rød regering, ligesom De Radikale gjorde det under Thorning regeringen!

Han har stadig ikke forstået, at hans rolle i dansk top politik er udspillet!

Der er et stort flertal i Folketinget og i befolkningen, på at føre en stram udlændinge politik, samt at reducere antallet af muslimer i Danmark!

Men De Radikale vil det stik modsatte - de vil have flere muslimer ind i landet med åbne grænser, og en total lempelse af alle flygtninge og migrant stramningerne, som er indført de senere år!

Mette Frederiksen (S) har klart afvist Østergaards krav om en skriftlig aftale med De Radikale, og det begynder efter min mening mere og mere at ligne et samarbejde med S, DF og Nye Borgerlige efter det kommende valg til Folketinget!

Danmark skulle meget nødigt ende som situationen er i Sverige!

Din mening?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum