Nu 170 Moskeer i Danmark!?

Go down

Nu 170 Moskeer i Danmark!?

Post by Admin on Fri Aug 31, 2018 10:42 am

Nu 170 Moskeer i Danmark!?

https://denkorteavis.dk/2018/i-danmark-yngler-moskeerne-men-ikke-en-eneste-moske-hos-os-foerend-der-staar-en-katedral-i-saudi-arabien-lyder-det-fra-polen/

"I Danmark vokser antallet af moskéerne – men ikke én eneste moské hos os, førend der står en katedral i Saudi Arabien, lyder det fra Polen"

"Medens danske myndigheder ikke har noget problem med knopskydningen af moskéer og radikalisering i moskéer, ser man helt anderledes på det i Polen.

Her vil der ikke blive givet tilladelse til nogen for moskébyggeri, førend der bliver givet tilladelse til opførelse af en katedral i Saudi Arabien. Lyder det fra et fremtrædende polsk parlamentsmedlem."

Polen er et af de få lande, som har set skriften på væggen med den muslimske indvandring!

Hvis ikke de muslimer der kommer er radikaliseret i forvejen, så bliver de det i deres opførte Moskeer i de vestlige lande!

Danskerne kan ikke forstå hvor stærk muslimernes religion og Islam er for dem, så de er parate til hvad som helst - myrde vesten folk i ind og udland og sågar deres egne hvis det for dem tjener et højere formål!

De kommer med så forskelligartet en kultur og ideologi, at de aldrig ville kunne indpasset i et Vestligt og demokratisk samfunds system!

Hvornår vågner danskerne og svenskerne endeligt op til denne kendsgerning, inden det er for sent?

Din mening?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum