Enden på det Europæiske projekt?

Go down

Enden på det Europæiske projekt?

Post by Admin on Mon Sep 03, 2018 9:54 am

Enden på det Europæiske projekt?

http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-09-03-eu-angriber-mays-brexit-plan-vil-vaere-enden-paa-det-europaeiske-projekt

"EU angriber Mays Brexit-plan: Vil være enden på det europæiske projekt.

Enten accepterer briterne alle betingelser for at forblive en del af EU's indre marked, ellers må de forlade samarbejdet, fastslår chefforhandler."

Storbritannien vil være et selvstændigt land, hvor deres eget parlament bestemmer politikken, og ikke EU nede i Bruxelles!

De vil dog gerne være med i et samarbejde om handel, som dog ikke skal omfatte tjenesteydelser!

Nej siger EU, I kan få det ligesom Norge, som også er nød til at acceptere tjenesteydelser, kapital og fri bevægelighed for personer over landegrænser!

Hvis premierminister Theresa May holder fast i sin plan, tyder meget på at Storbritannien må forlade EU helt uden aftale og tilknytning til EU!

Et af kardinal punkterne ved briternes nej og afstemning om EU var og er, at de ikke vil acceptere flere muslimer og migranter i at rejse frit ind i deres land!

Europa er på grund af en forældet Schengen aftale, ved at blive oversvømmet af indvandrer fra syd - særlig muslimer og ulovlige migranter fra Afrika og Mellemøsten!

De Europæiske befolkninger og vælgere, må nu stå sammen mod deres politikere, og kræve at der bliver sat en stopper for vanviddet!

Storbritannien bliver det første land i Nordeuropa som sætter hælene i døren - hvor Ungarn og Polen i øst allerede har gjort det!

Hvem følger efter?

Din mening?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum