Solen på en RJ og FL jord!

Go down

Solen på en RJ og FL jord!

Post by Admin on Mon Feb 05, 2018 9:47 am

Solen på en RJ og FL jord!

https://www.youtube.com/watch?v=NruZ5vzRhQ4

“How the Sun Works on the Flat Earth - Death of NASA”

Der er problemer med den måde vi oplever Solen og dens stråler på i virkelighedens verden, og så videnskabens teori, om at den er 93 millioner miles væk!

Hvis Solen er så langt væk, ville den oplyse hele horisonten – dette gør den ikke, da den kun oplyser et delområde af horisonten – hvilket betyder at den er meget tættere på og mindre – altså en lokal Sol!

Det samme problem er der med Solens stråler på skyer, hvor strålerne spredes ud til alle sider og som vi kan se ved selvsyn – at dette må være en lokal sol!

For hvis Solen er 93 millioner miles væk fra skyerne, ville stråler gå lige ned og ikke på skrå!

Så konklusionen må være at Solen drejer rundt over en flad Jord – kommer til syne i et delområde i horisontens perspektiv, og forlader delområdet igen ved aftenstid?

Du kan selv foretage et simpelt eksperiment derhjemme på videoens pointe!

Du skal bruge en lommelygte og et billede på en væg!

Lommelygten indikerer Solen og billedet indikerer Jorden!

I et mørkt værelse lyser du først med lommelygten forholdsvist tæt på billedet, og du vil se at lyset koncentrerer sig på billedet, og lige rundt omkring i et mindre delområde!

Hvis du så går længere tilbage i værelset samtidig med at du lyser på billedet, vil du opdage at lyset fra lommelygten spreder sig langt langt længere ud omkring billedet!

Ergo, hvis Solen er så langt væk fra Jorden som videnskaben påstår, så ville hele den synlige horisontlinje være oplyst, i stedet for kun et mindre delområde af horisonten?
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 151
Join date : 2018-01-20

View user profile http://debatten.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum